Klaga på reklamen bara...

Okej, nu är det så att jag ser överallt att människor klagar på alla "dåliga" reklamer. Men va fan, har ni några bättre reklam förslag då eller? Nää...trodde väl det! (jag antar i förväg att ni inte har några) så sluta klaga, det kan ju inte vara så lätt att komma på reklamer när allt redan har gjorts!!! Okej jag hatar också alla reklam avbrott som bara kommer och förstör, men gör något annat under tiden då istället för att sitta där och beklaga er!

Men en reklam som jag aldrig kan få nog av och som alltid är rolig, är Ica reklamen! Den är så himmla kul!!


Fan fan fan!

Sitter hemma nerbäddad i soffan framför Scrubs(det bästa som finns btw!) och dricker mängder med vatten. Fick gå hem vid halv ett, för jag mådde skit dåligt! (Konstigt att jag bara går hem på onsdagar!) Helt snurrig i huvet, kallsvettas och ont i halsen, jag säger bara fan fan FAN!!!

Ingen träning för mej på ett tag, i alla fall till en timma efter att jag mår bättre!!

 

Älskar den här låten!
The Rose-Bonnie Tyler

Naturkunskap = klibbigt!

För en vecka sedan fick min kära lilla klass gå till Kyrkefalladammen och hämta massa klibbiga grejer, inte så roligt som man kan tro!
Men det första vår lärare sa var att:
"Tappa inte i några av dessa håvar för dom är skit dyra!"
Och gissa vad vi gjorde...vi tappade i 2 håvar! Joo...men ingen hoppade i och badade efter dom som läraren sagt att vi skulle göra. Hahaha

Nu en vecka senare sitter jag här och ska jobba med detta...men min gruppledare är inte här så jag vet inte vad jag ska göra. Hej hej bloggen!



Johanna & Lovisa dumma och blonda!

Johanna...du är min dumma blonda älskling, vi ska för alltid vara dumma och blonda tillsammans!
älsk!<3


Gossip Girl = Plugg

När jag sa att jag skulle plugga förut blev det att jag hamnade framför tv:n i stället, men det kan jag inte rå för...Gossip girl var ju på! (Detta är inte överskattat) Haha.
Men jag har faktiskt pluggat spanska-glosor och text i 30 minuter, så ett helt värdelöst natur-barn är jag ju inte! ;)

Idol = överskattat!?

Är det någon mer än jag som tycker att idol är överskattat!?
Alla säger att:
"Åh idol är sååå grymt bra! Åh, jag måste skynda mej så att jag hinner se!"
Men vad är det att se!?




Okej, ja jag tycker att det är grymt roligt med alla som gör bort sej på auditions och ja jag gillar att se på fredags-finalerna, men allt detta blajj i mellan!!? Slut-auditons och kval-finaler!? Det är ju det trööööki'aste (på bre' väskötska!) man kan se! Det är bara gjort för att TV ska käna en massa pengar på att vi ringer in och röstar på människor som inte ens kommer med i finalerna sen i alla fall!!

Nää...tacka vett'ja "På spåret"! Haha



Jag ska bli aerobics-gud!

Idag har Taylor lyckats lura med mej på gympa igen...men igår gick det faktiskt lite bättre än jag trodde att det skulle gå, jag kunde till och med vifta på armarna (lite grann') samtidigt som jag rörde på benen. Så idag kör vi igen, efter ett tag pluggande och en hel massa kaffe...för jag är så seeeg i huvudet!



Godnatt

Som ni kan läsa längre ned hatar jag att säga godmorgon, för det är ingen godmorgon...men godnatt går mycket bättre, för jag älskar att sova! Så nu när jag är trött i kroppen efter 2 träningspass, är det helt underbart att få säga, Godnatt!!!

godnattpuss


Piercing på gång

Nu vet jag vad stället där jag ska pierca mej heter...Magic Man Tatto And Art. Så snart ska jag ringa och prata med dom och kolla när jag kan göra det! Wihoo, exited!

Taylor ringde precis och tvingade mej att följa med henne på Fagersanna gympan, så nu ska jag dit bort och göra bort mej...eftersom min kordination är närmäst obefintlig och då jag är helt slut i benen efter i morse! Wihoo, not soo exited (men lite!).

love

Nu är det gjort!

Nu har jag skickat iväg mitt arga klago mail till Västtrafik! Så nu hoppas jag på att snart få tillbaka min hållplats!!!
Jag vet inte om jag hade jätte bra argument, men vissta var det argt det jag skrev! ;)

Håll tummarna!!!



Super duper dagen number 1

Super duper, Lilla melodifestivalen - Sofie (Fast jag vill ändra i texten till, super duper dagen! +nu är inte jag något fan av alla låtar jag lägger ut här utan jag tycker dom är lite roliga bara!)


Shoot vad härligt med fotboll på morgonen! Shoot vad härligt att sova på läs-lektionen på svenskan! Shoot vad härligt att sluta tidigt! Shoot vad härligt att jag inte behöver göra läxor nu, men jag kan ju göra dom så att jag får mer tid till spanskan i morgon...men jag behöver ju faktiskt inte!

Summering av dagen: HÄRLIG!!!

Fast nästa vecka blir ju lite värre med fysik prov och en hel massa studande inför matte-provet...och om jag skriver att jag inte ska plugga nästa vecka, då MÅSTE ni skälla på mej, så att jag får ändan ur vagnen och gör det ändå!!!!


Denna dagen hyllar jag i alla fall med en (ganska så hemsk) slapp bild från Grekland! Nästa vecka får väl hyllas med en arbetar bild i så fall (har ingen sån...men jag får väl gå ut och posa)

Rast!

Sitter i NV-datasalen och har rast...skulle igentligen ha skrivit ut min fysik-rapport, men det fanns inget papper så det blev inte så!

Nu har Taylor fått reda på mitt och Majas äventyr...och det blev inget elakt skratt...det blev bara ett litet HAHAHA!!!

puss


2:a i serien! Wihoo!!

Vi vann...efter en dålig första halvlek av mej men grym av tjejerna!!
Men andra gick bättre, då Amanda gjorde 1-1, jag gjorde 2-1 och Malin gjorde 3-1!
Shoot vad skönt det var!
Men nu sitter jag här med lite ångest...för nu är det officiellt över! 5 veckorss uppehåll innan vi börjar spela footsall (stavning?) och tränar på gym.

Förövrigt är jag skit trött nu och ska aldeles strax göra ÄPPELPAJ!! Mumma!

P.S. Jag hatar att springa i motvind!
 
Bloodhound Gang - The bad touch






love

Godmorgon/'Morgon

Godmorgon allihopa! Jag hatar när folk säger godmorgon för oftast är det ingen god morgon, för man måste ju gå upp!!! Så jag börjar om från början....
'Morgon allihopa!
Idag ska jag spela fotboll för sista gången i år! Och jag kommer bli redigt sur om vi förlorar, för det första så förlorade vi mot Värsås med 2 skit mål förra gången och för det andra om vi inte vinner kommer vi inte 2:a som vi faktiskt har skans till att göra! Så nu.....ska vi vinna!

Inn med bollen i mål!




Snart om cirkus 1 timma, ska jag börja ladda upp med kina-mat och sen bär det av (för sista gången för i år! ÅNGEST!!!!) upp till Fagervi IP!


Ha' det gott...igelkott!

Äldre & klantigare & dumare! #2

Som ni kanske kommer ihåg skulle jag och Maja till stan idag, jaja i alla fall det skulle vi!
Vi hade bestämmt att vi skulle ta 12.07 bussen, så Maja kom hit till Fagersanna och såg lite på Wipeout innan. När klockan blev 12, började vi den långa resan till busshållplatsen (cirkus 200 meter!) när vi kom ner var vi lite tidiga så vi började hoppa runt och flamsa så länge. Men efter ett tag kom vi på att:
M: "Du, bussen skulle ha kommit för 20 minuter sen!"
L: "Oj då...vi kollar i tabellen!"
Sagt och gjort...och vad upptäcker vi?! Joo att det inte kommer någon buss kl.12 på lördagar, det är bara på vardagar den kommer! Detta tog jag på mitt ansvar och tog smällen. Men vi gav inte upp utan kollade i min lilla fick-tabellen;
L:"Det går en buss från 49:an vid 12.31, den tar vi!"
Så vi satte fart på våra ben och gjorde vår livs promenad upp till 49:an, där satte vi oss och väntade. Efter ett tag blev vi uttråkade och började sjunga...och inte sjöng vi töst eller vackert heller!!!
M & L: "Känn en doft av kärleken...den kommer närmareeeeeeeeeeeeeeää!"
M:"Eh du, borde den inte ha kommit nu?!
L: "Joo, vänta jag kollar igen!"
Busstabell!
L: "Hahahahahaha...vi kollade på veckodagarna IGEN!!! Hahahaha"
Efter en stunds kollaps, reste vi oss upp och satte fart igen, för vi skulle fan i mej till stan!
Vi åkte med mopparna in till Tibro och hann precis med 13.30 bussen!

***

När vi varit i stan i några timmar stängde Commerce, så då kollade vi tabellen igen!
L:"Vi tar 16.35 bussen!"
M:"Men det är om 30 minuter, vi flummar runt lite först!"
Så vi gick runt och skrattade. (folk som såg oss trodde nog att vi var fulla!)
När vi kommer ner till rese, ser vi en 1:a åka;
L:"Den kunde vi ju ha åkt med!"
M:"Haha, jaa men det kommer ju en 400:a snart!"
Men tro fan att det gjorde det inte...för vi hade kollat fel IGEN!! Jäkla tidtabeller!! Och det var inte vårat fel! Hahahaha

Jaja, vi kom hem i alla fall, efter ytterligare 1 timma och 40 minuter! Pappa sa att sbart vågar han inte släppa iväg oss längre! Men jag kan säga honom att vi kommer inte VÅGA åka iväg igen! HAHAHA
Joo då...det kanske vi klarar!

Detta var som den där torsdagen all over again fast värre! Haha

Men detta får ni inte berätta för Taylor, för då kommer vi bli mobbade för all framtid! Haha

Men som sagt:

Crazy Frog är vår melodi!

 

Jag är dålig på det här!

Jaha, nu är det fredag igen!! Wihoo!! Det gillar vi!!

Igår var sista "träningen", men det var bara glass. När jag åkte hem fick jag jätte ångest...för nu är det SLUT! Ingen mer fotboll på länge! Joo på söndag då vi har den sista serie matchen med u-laget, men sen är det officielt slut!! Usch!!

I morgon ska jag i alla fall till stora staden Skövde med Majs-Bajs, där ska vi gå och fnittra och störa för alla normala männinskor som är ute för en liten lugn shopping-stund! Haha.


Nu för tiden är jag så trött, så det bästa jag kan klämma ur mitt trötta huvud var det jag skrev här ovanför! Jag är dålig på det här med bloggande, sovande och att fatta fysik lektionerna! Jaja, shit happens...endel ungar föds utan några framträdande tallanger! ;)



puss

Mitt liv består att plugg och fotboll!

Lite uppdatering;
I måndags spelade jag match i Falköping och vi vann med 3-5 (och jag som hade bestämmt att jag skulle göra mål gjorde 2, borde kanske bestämma mej lite oftare) så vi gjorde så att dom inte vann serien! Hihihihi
Igår spelade vi mot Ti'ahölm och vann med 0-5!!! Och Tidaholm kommer att vinna serien och då undrar man vad f*n har vi gjort under hela säsongen! För när vi spelade hemma mot dom i våras vann vi med 2-0! Men bollen har inte studsat vår väg, det är allt, jaha "joo det kan man ju skylla på!".


Både i måndags och igår kom jag hem runt kl.23 och båda kvällarna var jag tvungen att äta när jag kom hem, så jag är väldigt trött idag! Och igår tänkte jag att "äh...klckan är så mycket ändå, så jag behöver ju inte skynda mej! En timma hit eller dit!" Men det kanske jag hade behövt, för jag är sååå trött! Jag höll till och med på att somna på matten! Haha.
När jag kom hem idag satte jag mej och gjorde läxor direkt, och nu är jag precis klar! Nu börjar det kännas att man går natur! T.ex. vecka 41 har vi 2 eller 3 prov! (minns inte riktigt) haha.
It's a hard work!



Nä, nu ska jag hänga upp tvätten och kanske åka och se Calens sista hemma match för säsongen.

Puss

Hinner inte!

Idag hinner jag inte göra detta...för måste plugga och jag har samling (när vet jag inte) snart, match mot Ti'ahölm. Mer en annan dag!

Plugga!? Det kan jag göra en annan dag...!

Sitter här och filurar lite...ska jag plugga eller inte?
Jag kom ju hem för cirkus 45 minuter sedan, det känns inte jätte värt att börja plugga nu då jag redan varit hemma ett tag!+jag har samling 17.45, match i Falköping! Nah...jag vet inte...

Jag tänker göra mål idag! Och jag tänker f*nimej vinna också!!

Hade i.val (individuelltval, som jag förövrigt inte kan säga ordentligt!) fotboll idag...lika kul som vanligt fast det gick inte jätte bra. Men men bättre lycka nästa gång som är imorgon!

Hörde från Lina idag, hon hade fått komma hem efter operationen idag, armen hade varit av på 2 ställen! Men hon mådde så bra man nu kan må efter att ha brutit armen!


Jag är inge' bra på att övertala mej själv...! För nu ska jag studa! xp
Så är det när man går natur och inte vågar erkänna att man inte orkat göra läxan även om Ola nog inte skulle bli arg.
Jobbigt!
Men Sånt är livet!


;)
Puss o Kram Skumbanan
P.S. jag vet att det inte rimmar


Tankarna går till Lina!

Idag var det match och vi spelar grymt bra! Men när det är 20 minuter kvar blir Lina fälld och hon bryter armen!! Man får ringa ambulans och matchen bryts, vi spelade aldrig klart matchen för Tidaholm vann med 4-1 så vi skulle få vara kvar i 4:an oavsett hur våran match slutade, så....!
Men idag går mina tankar till Lina!<3





Nu ska jag packa och sen åka till Amanda och hålla henne sällskap, ska sova där och i morgon ska jag se på min lilla bror när han spelar sin första b-lags match och också den sista b-lags matchen för säsongen!

puss
 

Alla låtar handlar om olycklig kärlek! Happy song(s) Haha!

Okej, de flesta låtar som handlar om det är ju oftast bra...men man blir ju lite trött på dom till slut, så därför tänker jag bjuda på en glad låt!

Jag vet inte vad det här är för konstig sång...men den är rolig och om man söker på "happy song" på you tube kommer den upp så...! +att jag behöver skratta lite nu!


Fysik är lätt....om man vet svaren ;)

Som sagt är jag ett riktigt naturbarn numera...fast ett som är dåligt på matte, hihi! Vi har fysik läxa till i morgon, och jag fattade inte ett skit när jag skulle göra den i måndags efter skolan, men nu har alla moln skingrats, för jag har sett Oskars svar och jag har hittat facit. Nää...jag bara skojjar, jag har dock hittat facit och jag har sett Oskar göra läxan, men jag mindes inte svaren och jag kollade inte i facit mer än för att rätta! HAHA!

Idag gick brand-larmet igång, men det stängdes av efter cirkus 5 sekunder så vi ettor som satt och åt fattade ju inte att det var meningen att man skulle gå ut, så där satt vi och käkade på, tills en kille från 3:an kom och sa att vi skulle gå ut...men där ute stod vi inte så länge för det var iskallt, så vi sa att vi var tvugna att gå på toa och gick in igen. Och där inne satt massa folk och spelade kort, så vi började spela vi också! Men det var bara ett falsktalarm sa dom sedan i högtalarna.

Wohoo!! En helt otrolig sak har hänt idag också...VARKEN JAG ELLER MAJZ MISSADE BUSSEN!!! Aplåder till oss! Haha
Och jag och Tille fick reda på att det var 303 meter till min dörr och 334 meter till hennes dörr från ett ställe i nerförsbacken, där vi går hem när vi har åkt med 1:an bussen.

Nu sitter jag här med ett stort GLAS kaffe och en macka så att jag ska bli pigg så att jag orkar träna ikväll.
Match i helgen mot Töreboda (Törrboda för alla väsköttar & som för övrigt ligger i den kommun där Maja bor!) viktig match och den sista dam-matchen för säsongen! Lite sorgligt men samtidigt skönt att få ett litet uppehåll, inte så stort i och för sej eftersom jag har fotboll som individuelltval!

NOSTALGI!!

 


puss :*

Nog är jag galen alltid!

Nu när jag sitter här skit trött efter en dag med träningar och beeptest...så ser jag en stor skugga flyga förbi utanför fönstret! Det såg faktiskt ut som en stor ko eller älg eller något, men så kan det förstås inte vara!!! Det förstår jag och jag förstår också att det blir sängen tidigt ikväll!!

+älskar fotboll som individuelltval!



Bubblor, bubblor, bubblor!

Idag slutade vi som sagt tidigare, hätligt! När jag kom hem började jag göra matte lääxan men kom inte så långt innan Tille ringde och undrade om jag ville bada i hennes BUBBEL-pool! Gissa vad jag skrek!? JAAAAAAAAAAAAA! Så jag har suttit hemma hos henne och bubblat i ungefär en timma, vi snackade mycket blaj (guess what!?), och sedan läste vi lite också.
Jag har lånat världens (en av dom!) bästa bok, Night World, visserligen är den på engelska men den är så GRYMT bra! Jag har läst 1:an och 2:an förut men nu läser jag bok nr.3. Igår kväll läste jag den, och jag kunde varken sluta läsa eller sluta gråta! Det var både lyckligt och sorgligt och jag satt så klart och stört-lipa! Ända till sista sidan i första boken, (det är 3 böcker i varje bok), och nu har jag då börjat på andra. Jag har kommit fram till (med hjälp av Tille) att man blir lite så där (fjortis?) kär i en av huvudpersonerna, den som är kille då! Men shoot....!


Nu ska jag i alla fall snart ladda med lite mat inför träningen (2:a idag!) och sedan åka upp till Fagervi. Jag ska bli lika bra som Torres lätt! ;)

TORRES SONG


His armband proved that he was red
TORRES TORRES
You'll never walk alone it said
TORRES TORRES
We bought lad from sunny Spain
He gets the ball he scores again
FERNANDO TORRES Liverpools number 9!
<3


love!

P.S. jag är härmed klar med alla mina läxor(stolt naturare)!

P.S.2. Amanda fina kommentarer du lämnade ;p<3


'Manda & Majz & V.B.Matilda & Tille & Lulle

Här kommer (kind of) ett bildamaraton med dom bästa som finns! (och tyvärr är jag lite sjävgod, så jag räknar med mej själv i denna exklusiva skara!) ;p

kunde inte komma på vilken låt jag skulle lägga här som passar bra så det blev flera, välj själv:

Som en gummiboll


Gummy bear


I'm a believer-Smash Mouth


;)
Dom bästa + 'Manda, Majz & Jag ;)


Tille Hansson & Lulle Lundberg


 'Ovisa  & 'Manda


V.B. Matilda & Knas!


Lovisa & Maja & Taylor (kodnamn: Lulle & Majz & Tille)


Vinst*2 och blonda slingor

Igår vann vi mot Källby, och jag blev matchens lirare, wohoo!!! Och idag vann vi mot Flob(b)y +att jag gjorde mål (lite får man ju skryta!).
Och f*n vad kul det var att spela då alla verkligen tog i!Nu gäller det bara att hänga i!

Efter matchen idag åkte jag hem till 'Manda och slingade hennes underhår blont! Mycket trevligt och kul! (Jag kände mej som en riktig frisör, kanske borde ha valt frisör linjen istället för natur...NÄÄ!) Men jag tror att det blev ganska så bra i alla fall, hann aldrig se när det var torrt för jag var tvungen att åka hem till familjen för lite Tacos och "söndags-mys"! Vi kör nämligen inte bara på "fredags-mys" utan vi kör "helg-mys"! Haha




Imorgon är det skola igen...dagen börjar bra med fotbolls träning! Sedan blir det lite värre med svenska och matte-fysik! Men eftersom det är en jämn vecka slutar vi vid 2! :D
Så då blir det hem, plugga (kanske hinner med lite bloggande också) och sen träning igen! Shoot (shit är tydligen något av det fulaste man kan säga på engelska!) vad livet kan vara bra ibland!

Och kom ihåg:
Lev livet nu, så ni slipper ångra det sen!

Love 2 All!



LADDA!!!

Nu är det lördag och helg!!! Äntligen
12.20 åker hela fotbllslaget in till matverkstan för att käka och ladda upp innan matchen, som vi för övrigt måste vinna om vi vill stanna kvar i 4:an! Så hejja!

Vi vill ha mål, mål, mål mera mål...




Ikväll kommer mammi,pappi och Carli hem från släktgolfen, troligen har dom förlorat så dom kommer väl vara lite så där halv gnatiga men... ;)
Då blir det kebabkyckling och klyftpotatis, mums! Farmor är här och tar hand om mej också, det glömde jag säga.

Nää nu ska jag äta lite mellis!

Pusshej!


Nu är det fradags mys!

Äntligen fredag! Hemma och döds trött men än är det inte slut då jag ska göra mitt "havs-arbete" nu...då slipper jag det i alla fall nästa vecka.

Men ikväll ska jag mysa!


Otur och "Fot-fil"

Idag var det en vanlig skoldag ända tills vi skulle åka hem, för då fick Tille (Taylors nya smeknamn) stanna efter engelska lektionen, för läraren undrade om hon ville tenta av a-kursen redan nu...för hon är för bra! Så jag och M bestämde oss för att vänta på henne. Men grejen var den att Tille var där inne rätt så länge och vi skulle med bussen, men så kom vi på att:

"JAA, du kan ju åka med min buss"/
M (vanlig skolskjus)
"JAA! Då slipper ju jag gå hem!/L
  
Så när Tille kom ut gick vi i sakta mak ner till skåpen och hämtade våra grejer, och Tille fortsatte till frissan. Ännu en brilljant idé från Maja:

"Jag måste ju gå på toa, för det tar så lång tid hem för mej!"
"Nej du hinner inte, vi kommer missa bussen!"

 
Men gissa vem som inte lyssnade på mej!? Jo, Maja!
Sedan när vi kommer ut från skolan ser vi att bussen redan står borta vid Nybo:

"Haha, tänk om den åker nu"/M
"HAHAHAHA!!!"/L
Bussen åker!!
"NEEEJ!!!"/M o L

   Och då kom vi på att det kommer ingen mer buss idag, för dom har ju friluftsdag på Nybo! SHIT! Så då var det bara att ringa runt och fråga efter skjuss hem till mej, som tur var kunde farmor skjussa hem oss!
Och sedan när vi gick upp till min farmor gick vi och pratade om våran gamla klass och alla minnen vi har med dom och så kom vi på den här sången, och självklart började vi sjunga!:



Nu har Maja precis blivit hämtad och jag sitter här och ska egentligen göra mina läxor. För dom blev inte gjorda när hon var här så klart utan då, filmade vi våra fötter!! (konstigt jag vet!)

Varpå denna konversation ägde rum:
"Jag vill se filmen nu!"/M
"Vilken film!?"/L
"Men är du dum eller!?"
"Nää, vänta jag ska bara flytta filen till ett annat ställe!"/L
"Vilken fil!? Fot-filen? HAHAHA!!!"/M
"HAHAHAHA!"/L


Jaja nog med tonårs-humor för idag och mer pluggande!

Den här bilden är inte menad att vara rasistisk som endel kanske tror utan det svarta står för
det mörka innom oss!





Tjingeling!
<3



Så trött och Sverige match i kväll!

Jag är såå trött, fast jag sov vid 10 igår kväll!!! Men så blir det kanske om det första man gör på morgonen är att ha ett glosförhör och sen gå igenom nått papper på spanska!

Onsdagar är den absolut värsta dagen i hela veckan,


måndag:
träning! Individuelltval:fotboll! ganska kort skoldag!
tisdag: ingen träning! Individuelltval:fotboll! skön skoldag!
onsdag: träning! Men grymt många lektioner!!

torsdag: träning! och går i skolan till 2!!

fredag: ingen träning! skola till 3!

Onsdagar är värst!!!

Nu sitter jag här och borde igentligen göra min arbetsuppgift till "havsresan", men jag orkar bara inte! Så jag ger nog upp ganska så snart och sätter mej framför tv:n med något gott att äta och lite kaffe, så att jag KANSKE! orkar göra läxan lite senare.

Imorgon blir det träning som vanligt (idag är den inställd, för att vi ska få vila lite, som att det behövs! (; )
Fast jag fick ju världens "lårkaka" på höften igår på matchen, även att jag inte märkte det förrän jag kom hem och såg att det var alldeles svullet. Ont gör det nu i alla fall.

Ikväll spelar Sverige mot Malta, hoppas att vi får jubla lika mycket som vi fick göra förra matchen! (Fast lite tidigare så att man slipper dra på sej en hjärtattack.) ;p


Super morgon.....

Första lektionen idag hade jag fotboll, skit kul att träna det första man gör! Och det gick rätt hyffsat faktiskt!
Sedan hade vi gympa, då vi "powerwalkade", inte jätte kul och jag hade så j***a ont i hälen! Men men...

När jag kom hem vid halv 4, slängde jag i mej lite mat och sen iväg på match i Mariestad. Där blev det förlust, vi spelade för jävla dåligt i första halvlek, men ryckte upp oss i andra, men kunde inte komma ikapp.

Nu ska jag kolla lite på spanska läxan och sen blir det att hoppa i sängen direkt, för jag är så trött så att jag tror jag kollapsar snart!

puss

Death Cab For Cutie-I will follow you into the dark


En lång dag täckt av illa luktande tång!

Idag har vi fått artbestämma all sörja vi tog med från havet i lördags...och det var en massa sörja!!!  Det tog hela dagen! Men man får tänka på det positiva...nu behöver vi ju inte göra det på ett tag i alla fall!

Efter skolan kom Maja hem till mej (därav inget tidigare inlägg!), vi pratade skit och åt chokladbollar! MUMS!
Sedan åkte jag upp till Fagervi på träning, det är skönt att springa slut på benen efter en hel dag med arbete! Och i morgon blir det match, TAGGA!

love!


Flummar runt lite!


Hemma efter söndagsmiddag

Nu är jag hemma med full och nöjd mage!
Vi fick fläskfilé i gräddsås och ris, och mycket prat! Kul!

Nu ska jag se lite på alla hjärndödar program som finns och gå och lägga mej, för jag är så himla trött!
Men jag känner mej rätt nöjd med dagen i alla fall, för jag hann ju springa! Men jag ska jobba ännu hårdare med träningen (så att jag går ner något kilo i vikt!).



När jag hör den här låten för jag rysningar, så många minnen till den!
Älskar den!


Follow Me


Härlig dag!

Idag vaknade jag 09.30...av att pappi kom in och väckte mej, för resten av familjen skulle tydligen iväg och spela golf! Så jag har haft en hel härlig morgon helt för mej själv!
Så jag gick upp åt frukost och satte mej framför tv:n, för att vakna till lite. Helt plötsligt kom jag på att jag ville baka chokladbollar, så det gjirde jag, fast det blev dock inte så många! :p
Efter det ville jag vara lite nyttig så jag gick ut och sprang 5 km. SKÖNT!

Så nu står jag och gör lite korv, innan vi ska åka in till mormor för söndags middag.

puss

 

En härlig dag, kräver en härlig låt så här kommer:
Eye of the tiger!


 

Jaaaaaaaaaaaaaaa!


Ingen kickar fotboll som han...
Zlatan vi sa Zlatan
Svenskarnas hopp, vår super man...
Zlatan vi sa Zlatan
I love U, Ich Libe Dich...
ZLATAN IBRAHIMOVI´C!


Jag kan säga er att hemma i familjen Lundbergs hus var det INTE tyst...min mamma gjorde till och med indiandansen! Vi skrek och hejjadde så vi trodde att vi blivit galna!
Efter Ungerns straff trodde vi nästan att det var kört...men på tiden 93,2 gör Zlatan mål! Vilken klassiker det kommer att bli!


Jag skulle vilja utse en matchen lirare (förutom Zlatan!):

1) Kim Källström

2) Olof Mellberg


3) Anders Svensson


4) Rasmus Elm


Hela laget spelade så j***a bra, hela matchen!

Men lite kritik måste dom ju få så...dom måste sätta skanserna!

Men men...ett steg närmare VM i Sydafrika! :D


Ändrade planer och 1-0 till Sverige!

Det blev visst ingen match i morgon p.g.a. sjukdomar...igen! :(
Men då blev det bestämmt att hela familjen åker till mormor istället :D

1-0 till Sverige och lite närmare fotbolls-VM...LITE!!

Havet, den långa resan!

Nu sitter jag här hemma igen efter en LÅNG dag!
Jag gick upp 05.30 för att fixa mej lite och packa allt, 06.30 åkte jag och taylor in till Tibro. Där utanför skolan stod bussen vi skulle åka med...den var inte stor! I denna buss satt vi i sammanlagt i 6 timmar, och där emellan gick vi i stövlar och tog i en massa tång och andra klibbaiga saker. Det var inte jätte kul men jag och Joshi hittade en fisk som Joshi nästan satt på. Vi trodde att den var död men det var den INTE!!! Haha snacka om att vi blev rädda!
Nu ska jag fixa lite med  min iPod och sen blir det middag och landslagsmatch! Hejja Sverige!!

Imorgon ska jag kanske spela match med u-laget...beror på om matchen blir inställd eller inte för vi är så många sjuka!


Jag fick en kommentar på mitt förra inlägg Tränad och ganska så nöjd, det var en person som tyckte att endel bloggare bara klankar ner på alla andra, och han/hon tyckte att detta var extremt dåligt! Och det tycker jag också! Om du ska klanka ner på andra, gör det inte inför en massa människor, håll det för dej själv och hör sen! För det värsta jag vet är när man trycker ner andra bara för att man inte tycker att dom inte är precis som en själv!!!!


 

 

 


Tränad och ganska så nöjd!

Nu har jag varit och tränat med p15, det var rätt kul tills vi skulle spela match, för då förlorade mitt lag alla matcher utom en för då spelade vi lika! Livet suger ibland. Men man blir alltid lite gladare när man påminner sig själv om att det kunde ha varit värre....!

Nu ska jag fixa lite med min iPod som krånglar och sen blir det tacos med la familia! MYS!!

puss

Natur=jobbigt! Nää knappast!

Idag började vi skolan 20 minuter senare än alla andra klasser på hela skolan, skön start på dagen! Då hade vi engelska och vi fick jobba me dvårat projekt (man ska göra typ ett reseförslag, med aktiviteter och grejer till sin hemtrakt) sedan hade vi datatkunskap. Då fick vi sitta och lyssna på musik och jobba på ett annat projekt...då är det bara att sitta och låtsas jobba om man är trött! Efter det 1,5 timmas håltimma, UTSLAGSPOKER!!!! Jag har nästan blivit bra nu...eller också var jag bra bara för att dom jag vann över bara var ännu sämre, haha.
Sen hade vi i och för sej fysik då vi fick sitta och räkna massa "Densitetsuppgifter" men det var inte någon lång lektion så jag klarade mej.

Nu har jag kommit hem, smäckt i mej några riskakor och ska plugga lite, innan jag nog åker och springer eller hänger på bror mins träning, hihi!


Imorgon vaknar man 05.30 för att masa sej upp och iväg till Tibro, där vi ska möta upp resten av NV1 för en "liten" tripp till havet, där vi ska samla skit och ta i en massa kladdig tång, usch!
Och tack vare detta missar jag en match!!!!!

Men som tur är är det match på söndag också, även om det bara är med u-laget, men fotboll är alltid kul!


Här kommer en bra låt, You'll never walk alone (Liverpool FC's låt):

Kattslagsmål!?

Jag sitter fortfarande framför tv:n och glor. Och undrar hur många katter som sprungit över våran tomt...!? Precis nyss kom det 2 st rusande precis utanför förnstret, jagande efter varandra! Dom kanske har varit uppe i skogen och slagits mot räven, haha.



Nu langar jag en bra låt:

 


Polkapix på matfestivalen! Vi stod längstfram! (Amanda,jag och Carls kompisar)

Inte jätte bra kvalité, men fan så bra!

Man kan ha ganska roligt med migrän, om man har en mobil och en vän!

Från Taylor till Lovisa:
- Kommer du till skolan i morgon?
- Nej för jag har en liten ful gubbe med hammare och spik på mitt huvud, som bygger en fågelholk där!
- Men säg till honom att skynda sej! Han har bara 2 timmar kvar! MOVE THAT BUSS!
- Ska jag ta fram min megafon och springa runt och skrika "DON'T ROLL THE CREDITS!"?
- Jaa!

Och nu på morgonen fick jag ett annat sms:
- Kommer du idag?
- Nej, gubben var visst kommunalarbetare!

Så tack vare Taylor har jag skrattat lite ändå.


Men nu sitter jag här med min j***a huvudvärk, men den börjar släppa lite så om jag har tur kanske jag kan träna ikväll!


Vad hände med Christoffer-Robin?

Nu när jag är sjuk ser jag på väldigt mycket tv. Så i morse när det var PlayhouseDisney satte jag på tv:n,
- Ja, "Mina vänner Tigger och Nalle Phu"
Men när jag sett detta program i några minuter så:
- VAR ÄR CHRISTOFFER-ROBIN!?
Det fanns ingen C-R med...det var bara någon annan liten tjej! Varför ändra på ett vinnande konsept?

Jag vill ha tillbaka Christoffer-Robin! Som det var när jag var liten!


Marry ME Taylor!



En fråga!?

-Do you have a six-pack?
-Maybe a little

Vad är då much!?

Jag får ont i rumpan av att ha migrän!

Nu har jag suttit stilla på min stackars rumpa i snart...väldigt många timmar i alla fall! Och jag har så ont i den så jag känner hur det dunkar! Men det är ju rätt bra för då dämpas smärtan i huvudet en aning.

En annan sak jag har kommit på idag (förutom det med rumpan!) är att man kan läsa "Twilight"-serien mer än 4 ggr och böckerna är fortfarande lika bra! Men från början blev man lite kär i vampyren Edward, och nu den 5:e gången jag läser andra boken (och alla andra för den delen) blir jag kär i Jacob. Förut har jag också tyckt att den andra boken är sämst men nu är den helt klart (nästan) bäst! (Kan kanske bero på att Jacob får mer utrymme i den än i de andra böckerna!). För er som inte är så insatta i "Twilight" kan detta vara ett ganska konstigt inlägg, men ni andra förstår nog!
Jag lägger upp en bild på "Twiglight-pojkarna"...alla tjejer i min ålder tycker att Robert Pattisson är skit snygg(jag tycker att han bara ser super äcklig ut!), men spana då på Taylor Lautner! omg!!!!! :p
 


Några veckor sen nu men....SÅÅÅÅ kul!



Liseberg med The Damerna! :D<3

Migrän SUGER!!!!

Idag när jag vaknade kände jag mej visserligen lite trött men inte så där anmärkningvärt.
Men mitt under spanska-läxförhöret (1:a lektionen) får jag världens migrän!
Så tio i elva tar jag bussen hem, lägger mej i soffan och ser på alla sit-coms som finns! Så nu är det bara att dricka te i mängder och hoppas att det går över snabbt!
För på söndag är det match och då vill jag var med!

Men jag slapp ju i alla fall läxan som vi hade till naturvetenskapen! Får se om jag åker till skolan i morgon, beror på hur det känns i morgonbitti.


 När man ligger hemma så får man mycket tid över så här kommer en lite rolig film! (Jag är fortfarande lite överdrivet ambitiös över att jag kan det här, så det lär komma endel filmer nu framöver! Hoppas att ni sitter där hemma och skrattar lika mycket som jag gör!)


RSS 2.0